Confidenţialitate

Previziuni pentru luna martie: Va depăși Bitcoin pragul de 60.000 de dolari? Care este alternativa eco spre care își îndreaptă resursele investitorii? (P)

Valoarea Bitcoin înregistrează o expansiune fără precedent. Pe fundal, o nouă criptomonedă – Green Bitcoin (GBTC) – profită de această ascensiune pentru a atrage investitori, adunând deja puțin peste 1 milion de dolari. Chiar dacă se află încă la un stadiu incipient, Green Bitcoin dă dovadă de potențial enorm de creștere ROI, cu multe peste ceea ce poate să ofere BTC.

Discuțiile despre atingerea de noi maxime istorice devin tot mai aprige, pe măsură ce prețul BTC depășește valoarea de 56.000 de dolari. Noul GBTC însă, se prevede că poate crește de 100x, pe când exploziile cele mai spectaculoase ale Bitcoin au rămas în trecut.

Cumpără Green Bitcoin

Spre exemplu, chiar și în cazul în care Bitcoin ar ajunge la 500.000 de dolari, aceasta oricum ar însemna o creștere de doar 10x față de prețul actual al monedei. În schimb, un token cu capitalizare mică, cum ar fi $GBTC, care funcționează ca un forum de predicție care recompensează pe cei ale căror bănuieli privind prețul bitcoin se dovedesc corecte, ar putea crește de 100x.

Monedele derivate din Bitcoin, mai puțin importante, au înregistrat creșteri de preț de 20.000% sau mai mult, cum ar fi Harry Potter Obama Sonic 10 Inu ($BITCOIN). Mai mult, există și randamente mari pentru BTC20 și BTC 2.0, ca să nu mai vorbim de succesul continuu al monedelor derivate, precum Bitcoin Cash.

Din acest motiv, GBTC are un potențial pe termen scurt de 10x față de prețul său curent din timpul pre-vânzării. Green Bitcoin rulează pe Ethereum, deci, este o criptomonedă ecologică care renunță la proof-of-work, care consumă foarte multă energie și care este foarte solicitantă din punct de vedere informațional, în favoarea proof-of-stake.

Lansarea Green Bitcoin coincide cu evenimentul de înjumătățire a Bitcoin din 19 aprilie, care alimentează ascensiunea pieței crypto

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a încuraja investitorii, atunci data de lansare a Green Bitcoin, care coincide cu începutul următorului ciclu de înjumătățire a Bitcoin, pe 19 aprilie, încheie definitiv socotelile.

Fiecare eveniment anterior de înjumătățire – în cadrul căruia suma de Bitcoin plătită minerilor de succes este înjumătățită (de data aceasta de la 6,5 la 3,25 $BTC), a acționat ca un catalizator care a trimis prețul Bitcoin spre noi maxime.

Având în vedere evenimentul de înjumătățire din 19 aprilie, vânzarea anticipată a Green Bitcoin se bucură de un succes viral, îmbinând potențialul Bitcoin și al derivatelor sale cu beneficiile unui sistem de joc de tip proof-of-stake.

Pe măsură ce investitorii se înghesuie la promisiunea acestui sistem inovator de recompense, Green Bitcoin a depășit recent prima etapă de strângere de fonduri de 1 milion de dolari.

De asemenea, potențialii investitori se vor bucura și de avantajele oferite de recompensele acordate celor care au achiziționat în avans.

Într-adevăr, ca o dovadă a popularității în creștere a $GBTC, pre-vânzarea se ridică în prezent la 1.115.425 de dolari strânși – cu o creștere virală determinată de bonusurile de înscriere la token-uri de până la 20%.

Ar putea proiectul ecologic Green Bitcoin să-l eclipseze pe Bitcoin?

Pe măsură ce Bitcoin revine în mass-media, numeroși critici ai săi încep să se agite în legătură cu amprenta de carbon a acestei criptomonede de top. Green Bitcoin are doar de câștigat din urma acestei dezbateri.

Noua lansare atrage generații de tineri care sunt mai deschiși către inovații crypto și la puterea rețelelor descentralizate într-un mod în care generațiile precedente nu sunt. Este o categorie demografică extrem de preocupată de mediul înconjurător și de viitorul lor și al copiilor lor – mai simplu spus, se întreabă din ce în ce mai des dacă ”va mai exista o planetă locuibilă peste 50 de ani?”.

Green Bitcoin nu este doar o altă sursă de a genera profit, precum Bitcoin, ci și o oportunitate unică de a investi într-un proiect care vizează prezervarea mediului înconjurător.

Cum funcționează ecosistemul Green Bitcoin?

Construit pe infrastructura Ethereum folosind standardul de token-uri ERC-20, Green Bitcoin promovează o reducere masivă a emisiilor de carbon, utilizând rețeaua de mare viteză și cu consum redus de energie proof-of-stake a Ethereum 2.0.

Acest lucru asigură o reducere impresionantă de 10.000 de ori a consumului de energie în comparație cu minarea tradițională a Bitcoin de tip proof-of-work.

Cu toate acestea, această schimbare fundamentală oferită de criptomoneda eco  revoluționară constă în lansarea unui model de miză captivant, care nu numai că generează un venit pasiv pentru deținători, ci și activează un ecosistem de mare viteză.

Bursele de predicție Bitcoin îi provoacă pe jucători să prezică mișcările zilnice ale prețurilor, iar răspunsurile corecte aduc recompense substanțiale, inclusiv bonusuri de până la 100% sub formă de token-uri. Jucătorii trebuie să mizeze $GBTC pentru a câștiga, punându-și la încercare abilitățile și perspicacitatea de tranzacționare.

Green Bitcoin alocă o parte enormă din resurse pentru a sprijini comunitatea sa

Prin combinarea unui mecanism nou de miză cu funcționalitatea jocurilor de noroc, Green Bitcoin își propune să încurajeze o comunitate captivantă de investitori Bitcoin pentru predicții comunitare cu un grad ridicat de implicare.

Într-un efort de a alimenta acest lucru, tokenomics $GBTC arată că o porțiune uriașă de 5% din oferta de tokenuri a fost alocată exclusiv pentru stimulente comunitare.

Acestea sunt susținute de un program de afiliere Green Bitcoin lansat recent, care le oferă deținătorilor de $GBTC posibilitatea de a primi un bonus de recomandare de 15% pentru amplificarea impactului și a extinderii proiectului.

Pe fondul extinderii pe Green Bitcoin X (fostul Twitter) și Telegram, care au atins etape importante în ultimele săptămâni, pre-vânzarea $GBTC începe, de asemenea, să câștige popularitate în rândul unor influenceri crypto proeminenți.

Într-un videoclip recent de pe YouTube, realizat de Decrypt Crypto, abordarea $GBTC în domeniul eco finanțării a fost lăudată pentru oferta sa inovatoare evaluat ca fiind un proiect optimist pentru cei 53,6 mii de abonați ai canalului.

Viitorul Green Bitcoin: Consolidarea eco-revoluției blockchain în 2024

Datorită caracterului său atractiv, care urmărește să ofere distracție prin miză, și a unei comunități în creștere – alimentată de afiliați și influenceri, este clar că Green Bitcoin se îndreaptă spre un viitor promițător, dar cum se prezintă foaia de parcurs?

Pe măsură ce Green Bitcoin se îndreaptă spre următoarea fază de pre-vânzare, foaia de parcurs a proiectului promite o serie de dezvoltări interesante menite să sporească angajamentul și să promoveze sustenabilitatea.

De la planurile de supraalimentare a eforturilor de marketing, la lansarea mult anticipatului mecanism predict-2-earn și chiar listarea $GBTC pe bursele de schimb majore, 2024 este pregătit pentru o traiectorie de creștere.

Așadar, nu ratați randamentele investiționale care au toate șansele să eclipseze Bitcoin – alăturați-vă Green Bitcoin pe X și Telegram.

Cumpără Green Bitcoin