Confidenţialitate

Preview pentru MOBILE WORLD CONGRESS

Mobile World Congress (MWC) este din 1987, an de an, târgul anual al telefoniei mobile. Cu peste 93.000 de vizitatori si peste 2.000 de expozanți, Mobile World Congress (MWC) este acum cel mai mare târg de profil din Europa și locul unde se anunță lansările importante.

Care sunt cele mai așteptate lansări aflăm de la Julia Nagy, care a plecat deja la acest târg

Vedeta evenimentului de la Barcelona va fi cu siguranță Galaxy S9. Samsung va lansa în mod tradițional noul model într-un eveniment ce va avea loc înainte de deschiderea oficială a porților la Mobile World Congres.

Unele zvonuri susțin că noul S9 va avea o singura camera hibrid de 12 megapixeli. Pe S9 Plus vom avea doua camere dispuse vertical ce vor duce telefonul mai aproape de noua era a realitatii augmentate . Toate informaţii de până acum conduc către concluzia că Galaxy S9 va fi semnificativ mai scump decât modelul de anul trecut.

Conform unei imagini publicate pe Twitter de Evleaks, una dintre cele mai solide surse de informaţii de interiorul marilor producători de telefoane mobile, preţurile vor fi in jur de 1000 de euro, unele modele cu memorie mai mare chiar vor depăși acest prag

Despre noul model de la LG s-au scris și s/au spus multe. La un moment dat chiar se vorbea de o anulare a lansării unui nou flagship. Cel mai probabil vom avea parte de un LG V30 îmbunătățit cu AI – artificial intelligence și ceva numit “LG Lens”. Vedem ce o fi

Huawei a anunțat deja că va lansa noul P20 în martie drept urmare la Barcelona am putea admira matebooks și MediaPads – tabletele Huawei.

Moto va aduce o schimbare radicala a designului si specificatiilor telefoanelor prin noua serie G6, care au camere duble dar si procesoare mai bune. Memoriile RAM vor ajunge la 6 GB. La Barcelona Moto va lansa G6, G6 Plus dar si G6 Play.

Sony vine întotdeauna cu telefoane noi la Barcelona. Drept urmare așteptăm Xperia XZ2.