Confidenţialitate

Prevânzarea Slothana atrage atenția pe platforma X. Poate fi următoarea criptomonedă virală pe Solana după $SLERF? (P)

O nouă prevânzare a unui proiect crypto, Slothana ($SLOTH), este în lumina reflectoarelor pe platforma X (fosta Twitter), iar acest lucru se întâmplă pentru că mulți entuziaști cred că va fi următoarea monedă meme Solana care va deveni virală, similară cu $SLERF.

Moneda $SLERF a fost un adevărat fenomen, chiar și în lumea monedelor meme. A fost atât de populară încât Bloomberg a raportat că, la apogeul său, volumul de tranzacționare al $SLERF a depășit 2 miliarde de dolari în 24 de ore. Acum, $SLERF are un partener în forma lui Slothana, care vine să schimbe paradigma vieții de birou de la 9 la 17.

Cu 719.663 de dolari strânși în doar câteva ore, profiturile potențiale ale $SLOTH ar putea schimba viața investitorilor timpurii.

De la DogWifHat la $SLERF, monedele meme Solana sunt în centrul atenției în lumina activității intense de pe piața crypto. Iar $SLOTH este pe cale să devină protagonistul acestor mișcări profitabile.

Ceea ce au în comun $SLOTH, $SLERF, $BOME, $PUMP și $PUNDU se rezumă la modul prin care monedele meme sunt lansate pe Solana. Inovația constă în absența etapelor din prevânzare cu creșteri treptate ale prețurilor.

În schimb, investitorii sunt invitați să trimită monede $SOL la adresa tokenului, iar jetoanele $SLOTH vor fi trimise direct în portofelele digitale ale acestora. Alternativ, puteți utiliza widgetul de pe pagina de pornire. Introduceți suma de $SOL pe care doriți să o investiți, apăsați butonul “Cumpărați acum”, selectați portofelul și finalizați achiziția. Simplu ca bună ziua!

Nu trebuie să așteptați finalizarea prevânzării pentru a vă revendica jetoanele. Stați relaxat și așteptați distribuirea $SLOTH. După o creștere similară cu cea a $SLERF și a altor monede menționate mai sus, $SLOTH va fi listat pe bursele centralizate. Binance dă deja semne că va include acest proiect în oferta sa.

Un $SOL se poate transforma în 10.000 de $SLOTH. Participanții trebuie să fie conștienți că această monedă meme va fi probabil vândută foarte repede. Fără o limită maximă explicită, se aplică modelul “primul venit, primul servit”.

Pentru a vă implica în prevânzarea Slothana, trimiteți $SOL la această adresă: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

Asigurați-vă că $SOL este trimis dintr-un portofel cu custodie personală, cum ar fi Phantom, și nu de pe o adresă de schimb centralizată.

Echipa de marketing a Slothana s-a dedicat complet acestui proiect, ceea ce explică motivul pentru care criptomoneda se află în centrul atenției pe X. De altfel, monedele meme se bazează pe construirea de comunități.

Slothana va trece de la prevânzare la listarea pe bursele CEX

Presupusa ardere accidentală a jetoanelor $SLERF din prevânzare a stârnit controverse în comunitatea crypto, generând speculații cu privire la autenticitatea evenimentului.

Deși există zvonuri legate de o posibilă asociere a Slothana cu echipa din spatele $SMOG, o altă monedă Solana de succes, prevânzarea acestei monede nu pare să ridice aceleași preocupări legate de arderile neașteptate.

Deși $SLERF a înregistrat creșteri impresionante, inclusiv o revenire de 15% în ultimele 24 de ore, $SLOTH își dorește să depășească aceste performanțe remarcabile. Proiectul vine pe piață printr-o ofertă de prevânzare, oferind tuturor o șansă egală de a participa.

În timp ce monedele meme Solana sunt privite mai mult ca surse de amuzament și abia apoi ca potențiale surse de profit, acum accentul este pus în primul rând pe obținerea de câștiguri financiare.

Slothana, următoarea criptomonedă Solana care va genera profituri

Monedele meme Solana, în special Slothana, promit profituri uriașe. În spațiul crypto, accentul pare să fie pe aceste monede, cu toate că se ignoră analizele profunde.

Chiar și fără tranzacționarea pe bursele de schimb, Slothana pare să fie o alegere promițătoare, combinând umorul, tendințele și marketingul solid. De altfel, în peisajul monedelor meme, raționamentul logic este dat la o parte în favoarea speculației și amuzamentului.

Proiectul Slothana aduce un omagiu Solana

Slothana se lansează în peisajul crypto și aduce un omagiu lui $SLERF și Solanei. Mai mult, Solana a trecut de la a fi ridiculizată ca „monedă Sam” din cauza legăturilor cu Sam Bankman-Fried, la a fi o platformă care este alegerea de top pentru lansarea de monede meme datorită vitezei și costurilor sale reduse, depășind Ethereum.

Cu toate problemele sale, Solana pare să-și revină și să fie platforma preferată de creatorii și comercianții de monede meme datorită taxelor mai mici și a eficienței.

$SLERF a dominat volumul de tranzacționare pe Solana, iar Solana este acum cel mai activ blockchain în lume.

Conform CoinGecko, Solana reprezintă aproape jumătate din totalul căutărilor globale ale investitorilor crypto. Indiferent de părerea pe care oamenii o au cu privire la monedele meme, acestea au avut un impact semnificativ asupra activității și prețului Solana.

Prețul Solana se apropie din nou de nivelul de 200 de dolari, iar, în acest context, Slothana ar putea fi următoarea candidată promițătoare în această evoluție pozitivă.

Cumpără Slothana