Confidenţialitate

Prevânzarea Dogeverse strânge peste 250.000 USD în câteva minute (P)

Noua prevânzare criptografică Dogeverse ($DOGEVERSE) a strâns 254.000 de dolari în câteva minute de la lansare, oferind indicii cu privire la viitorul său potențial pe scena crypto.

În lumina apropiatei Zilei Doge, care va avea loc pe 20 aprilie, Dogeverse se așteaptă să beneficieze de un imbold masiv, deoarece interesul în jurul tuturor aspectelor legate de Doge atinge cote maxime, accentuat de reducerea la jumătate a Bitcoinului.

Dacă aceste două elemente nu au fost suficiente pentru a trimite prețul acestei monede meme într-o ascensiune rapidă, diversitatea sa de blockchainuri va alimenta cu siguranță motorul de creștere.

Solana, Binance Smart Chain, Avalanche. Există o competiție intensă între blockchainuri pentru a deveni destinația preferată pentru lansările de monede meme. Dogeverse intenționează să se ridice la înălțimea așteptărilor, oferind suport pe toate aceste blockchainuri și multe altele. Deja funcționează pe Ethereum, BNB Smart Chain și Polygon, iar în curând va fi disponibil și pe Solana, Binance Smart Chain și Avalanche. Această interconectivitate este o parte esențială a viziunii Dogeverse.

Dogeverse își propune să facă ceva ce nicio altă monedă meme nu a încercat până acum. Deși există alte monede care funcționează pe mai multe blockchainuri, niciuna nu are același grad de expansiune și conectivitate ca Dogeverse.

Această nouă prevânzare criptografică se aliniază cu o narațiune în creștere, care aduce atenția asupra oportunităților tot mai mari oferite de monedele meme care sunt disponibile pe mai multe blockchainuri.

Utilitatea multichain pe care o propune Dogeverse

Dogeverse este primul proiect de monedă meme care a fost lansat pe cele mai utilizate șase blockchainuri, urmând exemplul setat de Bitcoin. Aceasta este o realizare demnă de laudă.

Prețul inițial al Dogeverse este de 0,00029 USD, iar prețul final al prevânzării este de 0,00030500 USD. A doua fază a prețului (0,00029100 USD) va începe în trei zile sau atunci când se strâng fonduri în valoare de 870.000 USD. Prin urmare, fiecare moment contează pentru a profita de cel mai mic preț posibil, deoarece ținta inițială ar putea fi atinsă în următoarele câteva ore.

Elon Musk contribuie la entuziasmul din jurul Zilei Doge

Dacă ideea de a acționa pe mai multe blockchainuri nu este suficient de impresionantă, Dogeverse are deja un imbold suplimentar în spatele său, provenind din interesul și influența lui Elon Musk. Multimiliardarul are multe proiecte în lucru, dar își găsește totuși timp să își exprime susținerea pentru Dogecoin.

Prin combinarea tuturor acestor aspecte favorabile pieței într-o singură monedă multichain, acest proiect începe să capete conturul unui gigant în lumea monedelor meme.

Blockchainurile vizate de $DOGVERSE sunt o combinație de Layer 1, cum ar fi Ethereum, Avalanche, Solana și Binance Smart Chain, împreună cu Layer 2, cum ar fi Polygon și Base. Poate fi spus că Dogeverse are toate bazele acoperite.

În lumea crypto, nu există luxul de a te odihni pe lauri, mai ales având în vedere ritmul rapid al dezvoltării și adoptării. Numărul de blockchainuri folosite pentru a lansa monede meme este în creștere, iar Dogeverse pare să fie în avangardă, investind pe mai multe fronturi.

Odată ridiculizată ca o idee prea îndrăzneață, Solana și-a dovedit deja valoarea și și-a depășit concurentul Ethereum în numeroase aspecte, în special în ceea ce privește viitorul monedelor meme.

Poate păși Dogeverse pe urmele succesului de care s-a bucurat BRETT?

Cu toate că Solana prezintă avantaje distincte față de Ethereum, acest lucru nu înseamnă că Solana nu este, la rândul său, vulnerabilă la apariția unui lanț concurent care să conteste noua sa dominație.

Base și Polygon abordează slăbiciunile Ethereum în moduri substanțial diferite, prin soluții de layer 2 care funcționează peste infrastructura primară de decontare a tranzacțiilor.

Tokenuri precum $DEGEN au exploatat acest lucru la maximum, construind un Layer 3 adițional. DEGEN are o capitalizare de piață completă de 1,56 miliarde USD. Între timp, o altă monedă de bază, $BRETT, a înregistrat o creștere spectaculoasă în valoare, fiind tranzacționată în prezent la 0,0792 USD, aproape de maximul său istoric.

Similar cu fenomenul observat pe Solana, monedele meme atrag zeci de mii de noi utilizatori pe lanțul lor de bază. Dogeverse va adăuga un impuls unic acestui trend, facilitând crearea de tunele care conectează fără efort accesul și lichiditatea între blockchainuri, făcând investițiile în monede meme și mai flexibile și, desigur, mai valoroase.

Oferta totală de jetoane este de 200 de miliarde, din care 15% sunt alocate pentru prevânzare și 10% pentru recompense de miză. Participanții la prevânzare pot începe să mizeze imediat.

Cumpără Dogeverse