Confidenţialitate

Prevânzarea Dogeverse strânge 1 milion USD în doar câteva zile (P)

În ultima săptămână, o nouă monedă meme a ieșit în evidență, captând atenția întregii comunități de investitori.

Denumită Dogeverse (DOGEVERSE), această inițiativă îndrăzneață a reușit să atragă un val masiv de interes. În primele zile ale fazei sale de prevânzare pe termen limitat, proiectul a reușit să strângă impresionanta sumă de peste 1 milion de dolari. Această reușită excepțională subliniază nu doar entuziasmul investitorilor, ci și apetitul lor pentru inovație în cadrul ecosistemului crypto.

Astfel, Dogeverse devine un exemplu viu al puterii comunității crypto de a susține și de a adopta noi proiecte, ceea ce denotă o viziune încurajatoare pentru viitorul acestui domeniu.

DOGEVERSE își propune să fie o monedă meme universală cu utilitate reală

Dogeverse se distinge ca mai mult decât o simplă monedă meme, aducând cu sine o utilitate legitimă încorporată în misiunea sa de a deveni primul “Doge călător în blockchain” din lume.

Documentația Dogeverse subliniază inovația sa cheie, respectiv capacitatea de a funcționa simultan pe mai multe rețele blockchain, inclusiv Ethereum, BNB Chain, Polygon, Base, Avalanche și Solana.

Această versatilitate înseamnă că investitorii pot accesa și utiliza DOGEVERSE cu ușurință, indiferent de ecosistemul crypto în care sunt implicați, oferind o experiență de utilizare aseamănătoare cu cea a unei monede meme universale care poate călători între diferite rețele din spațiul crypto.

Cu alte cuvinte, cineva profund investit în ecosistemul Solana, de exemplu, nu trebuie să treacă la Ethereum pentru a obține expunere la DOGEVERSE.

Însă beneficiile DOGEVERSE nu se opresc aici. Deținătorii de tokenuri pot stăpâni jetoanele lor și pot obține recompense pasive, iar echipa proiectului are în vedere implementarea altor „stimulente comunitare” în viitor.

La momentul redactării acestui articol, învestitorii DOGEVERSE pot obține o rentabilitate anuală uluitoare de 582% prin blocarea jetoanelor lor, subliniind atracția acestui proiect nu doar din perspectivă tehnologică, ci și din cea financiară.

Prevânzarea Dogeverse a avut un start puternic

Până în prezent, atenția asupra Dogeverse a fost generată de debutul său puternic și de evenimentul său de prevânzare în desfășurare.

Similar multor proiecte crypto noi, jetoanele sunt disponibile pentru investitorii timpurii la un preț inițial redus înainte de listările potențiale pe bursele descentralizate și centralizate.

Structura prevânzării Dogeverse, care oferă 15% din oferta fixă de 200 de miliarde, a atras clar atenția. Tokenurile DOGEVERSE sunt, în prezent, disponibile la doar 0,000291 USD fiecare, un preț care se va majora gradual pe măsură ce se ating noi etape de finanțare.

Cu alte cuvinte, dacă un investitor are 1.000 USD la dispoziție pentru această etapă, va primi peste 3,4 milioane de jetoane DOGEVERSE.

Acest model de prevânzare, împreună cu brandingul său captivant și conceptul său multichain, s-a dovedit a fi un succes.

Canalele de socializare ale proiectului, inclusiv pagina sa de Twitter, au cunoscut o creștere rapidă a numărului de urmăritori, care sunt dornici să se implice.

Rămâne de văzut dacă Dogeverse va menține acest impuls timpuriu, dar semnele arată că proiectul se află la începutul unei călătorii promițătoare.

DOGEVERSE valorifică fiecare moment cheie

În timp ce monedele meme au fost odată percepute ca un fenomen trecător, anul 2024 a demonstrat că această nișă este aici pentru a rămâne și poate să devină chiar mai populară decât în prezent.

Conform unui raport CoinGecko, jetoanele meme au fost, de fapt, cele mai profitabile tokenuri de pe piața crypto.

Proiecte precum Dogwifhat (WIF), care oferă puțină utilitate în lumea reală, au înregistrat creșteri semnificative de preț și capitalizare de piață, pe măsură ce comercianții speculativi s-au arătat interesați.

Cu toate acestea, devine din ce în ce mai dificil de ignorat influxul de capital „prost” care se revarsă în acest spațiu.

În acest context, Dogeverse și ambițiile sale multichain ar putea fi extrem de oportune.

Prin preluarea unui concept care a generat deja miliarde de volume de tranzacționare și făcându-l disponibil în mai multe ecosisteme blockchain, se atrage un număr crescut de investitori și comercianți cu amănuntul.

Pe de altă parte, puriștii crypto ar putea fi îngrijorați de lipsa unor cazuri practice de utilizare.

Dar, dacă lecția pe care am învățat-o la începutul anului 2024 ne spune ceva, este că monedele meme și relevanța culturală deseori depășesc fundamentele în acest mediu de piață.

Cumpără Dogeverse