Confidenţialitate

Președinții celor două Camere ale Parlamentului, după vaccinare: Este revenirea la o viață normală | AUDIO

Președinții celor două camere ale Parlamentului, Anca Dragu și Ludovic Orban, s-au vaccinat împotriva Covid 19  în această dimineață, la Spitalul Militar din Capitală.

Nici președinta Senatului, nici liderul Camerei nu au avut reacții adverse imediate.

”Înseamnă că, în curând, ne putem relua viețile, putem să ne vizităm familia, putem să ne îmbrățișăm cu cei apropiați, putem să mergem să ne plimbăm, într-un cuvânt să revenim la viața normală. Este un semn foarte bun pentru economia românească și un semn bun pentru acest nou început de an”, a declarat Anca Dragu.

”Am luat decizia de a mă vaccina cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există nici un risc în procesul de vaccinare, și că vaccinarea cetățenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață normală”, a spus și Ludovic Orban.

Până acum, în etapele I-a și a II-a s-au vaccinat aproximativ 250 de mii de persoane, iar peste 1.000 au făcut deja și rapelul.

Recordul s-a înregistrat de duminică până ieri, când s-au vaccinat aproape 30 de mii de persoane.

Între timp, Comitetul Național pentru vaccinare a limitat imunizarea angajaților din sistemul de apărare și ordine publică la cel mult 2.000 de persoane pe zi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Anca Dragu / Ludovic Orban