Președintele Universităţii ”Andrei Şaguna” Constanţa, sub control judiciar

Președintele Universității Andrei Șaguna, din Constanța, acuzat de șantaj, a fost eliberat sub control judiciar, transmite corespondentul Europa FM.  Decizia fost luată azi noapte.

Profesorul Aurel Papari a fost reținut vineri după ce a fost prins in flagrant chiar in sediul universității, în timp ce primea bani de la o studentă pentru a-i condiționa susținerea unui examen.

 

Reclamația a fost făcută  de o studentă, din Năvodari, care în urmă cu două zile a sesizat polițiștii că Aurel Papari, îi condiționează susținerea unui examen de plata unei așa zise datorii financiare mai vechi, de 500 de lei.

Profesorul univ Aurel Papari, de 69 ani, președintele Universității Andrei Șaguna, și-a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în arestul poliției constăntene. Politistii coordonati de procurorii PJC îl cercetează pentru săvârsirea infractiunii de șantaj. Profesorul univ dr Aurel Papari, medic psihiatru, este fondatorul universității Andrei Șaguna, prima instituție de învățământ superior privată inființată după 1989 la Constanța.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS