Presedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala, ii asteapta pe toti alesii locali din acest judet sa se inscrie in partidul aflat la guvernare (AUDIO)

Social-democratul a făcut această declaraţie astăzi, în timp ce Guvernul adopta Ordonanţa de Urgenţă prin care dă undă verde migraţiei aleşilor către alte formaţiuni.

PSD Buzău are, în momentul de faţă, 48 din cele 87 de posturi de primari din judeţ, dar uşa partidului este deschisă pentru toţi aleşii locali. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, în contextul adoptării de către Guvern a Ordonanţei care permite migraţia aleşilor locali. Acesta a mai spus că nu le poate promite nimic celor care vor decide să se înscrie în partidul pe care îl conduce.

În judeţul Buzău cele mai mari pierderi, după adoptarea Ordonanţei de Urgenţă, privind migraţia primarilor, le-ar suferi PNL. De altfel, liderii organizaţiei liberale şi-au convocat aleşii la o şedinţă informală şi le-au recomandat să nu îşi rişte mandatele. Liberalii le-au explicat aleşilor din teritoriu că ordonanţa ar putea fi atacată la Curtea Constituţională, caz în care este posibilă revocarea ei, situaţie în care primarii plecați la alte formațiuni iși vor pierde mandatele.