Confidenţialitate

Președintele PNL Teleorman, trimis în judecată pentru fraudarea unui examen de angajare la Ambulanța Teleorman | AUDIO

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, este trimis în judecată pentru fraudarea unui examen de angajare la Ambulanța Teleorman, după ce acesta ar fi divulgat subiectele examenului către doi apropiați.

Anul trecut, liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a fost plasat sub control judiciar pentru faptul că s-ar fi implicat, în mod direct, în favorizarea a doi apropiați la concursul de angajare ce se derula la Ambulanța Teleorman.

Acum, DNA îl trimite în judecată pe Pîrvulescu pentru infracțiunile de folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, în formă continuată.

Din rechizitoriul procurorilor reiese că Pîrvulescu a acționat în lunile mai și iunie ale anului 2021 pe lângă președintele comisiei de concurs constituite de conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman, solicitându-i în mod repetat să-i remită seturile de subiecte care urmau să fie date la proba scrisă.

Pîrvulescu ar fi solicitat ca doi candidați, apropiați ai săi, să fie favorizați și la proba de interviu, reușind astfel să obțină seturile de subiecte și divulgând, prin terțe persoane, conținutul lor către cei doi candidați.

Dosarul se judecă acum la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sursa foto: Facebook / Eugen Pîrvulescu

Citește și: România nu a cumpărat încă vaccinurile anti-Covid pentru copiii între 5-11 ani. Nu au fost bani, transmite Ministerul Sănătății

Autor: Carmen Dumitrescu

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.