Președintele Klaus Iohannis vrea să se adreseze Parlamentului

Președintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare, vineri dimineață, președinților Senatului și Camerei Deputaților, Călin Popescu Tăriceanu și Valeriu Zgonea, cerându-le să adreseze un mesaj în ședința reunită a celor două Camere din data de 16 septembrie

Conform Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, o scrisoare președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu și președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, în care solicită, în conformitate cu prevederile articolului 88 din Constituţia României, să adreseze Parlamentului un mesaj, în ședința reunită a celor două Camere, din data de 16 septembrie.

”În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, republicată, doresc să adresez Parlamentului un mesaj. Vă propun ca data prezentării mesajului în ședința reunită a celor două Camere ale Parlamentului să fie data de 16 septembrie 2015, ora 11.00”, scrie Iohannis în scrisoarea adresată președinților celor două Camere ale Parlamentului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS