Confidenţialitate

Președintele Klaus Iohannis, mesaj pentru românii care sărbătoresc Paștele (audio)

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis credincioșilor care celebrează Paștele să aibă sărbători binecuvântate, cu înțelegere și prosperitate și le-a mulțumit pentru solidaritatea și responsabilitatea din timpul pandemiei.

Mesajul „Cristos a Înviat” a fost în limbile română, maghiară și germană.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credință și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă” .

Președintele le-a mulțumit românilor pentru responsabilitatea și solidaritatea de care au dat dovadă în perioada pandemiei de COVID-19 :

„Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp”.

Președintele a mai spus, în mesajul său, că este convins că sacrificiile făcute acum vor fi în curând răsplătite și „ne vom putea reîntâlni în siguranță cu toți cei apropiați :

”Aceste zile de sărbătoare încărcate de profunde semnificații spirituale să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni”.