Confidenţialitate

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, ales membru al Consiliului FIFA

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales astăzi pentru un mandat de 4 ani de membru al Consiliului FIFA. Decizia a fost luată în cadrul celui de-al 45-lea Congres UEFA, care a avut loc la Montreux, în Elveția.

„Prezența în Consiliul FIFA este o performanță pentru diplomația sportivă a României, iar pentru managementul sportiv este cea mai înaltă recunoaștere, de aceea voi face tot ceea ce este posibil cu cea mai înaltă responsabilitate ca, alături de președintele UEFA și de ceilalți 7 colegi din Consiliul UEFA, să pot reprezenta interesele fotbalului european și al altor federații naționale non-europene care împărtășesc aceeași viziune cu UEFA”, a declarat Burleanu, citat de site-ul FRF.

Președintele FRF a spus că alegerea sa înseamnă pentru România și un acces la o cunoaștere și o înțelegere globală a dezvoltării fotbalului.

„Totodată, prin demersul de a candida și de a fi ales mi-am dorit să inspir și alți români tineri care consideră că anumite domenii sau funcții le sunt greu accesibile, dacă nu chiar interzise, iar modul nostru de lucru integru să fie un model și pentru ale sectoare de activitate din țara noastră”, a mai spus Burleanu.