Presedintele Frantei s-ar pregati de nunta, scrie presa din Hexagon

Actrița Julie Gayet l-a convins pe Francois Hollande să renunțe la burlăcie. Surse citate de jurnaliștii francezi spun că nunta va avea loc pe 12 august.

La începutul anului, relația amoroasă dintre Francois Hollande și Julie Gayet a ocupat prima pagină a ziarelor franceze. Totul a ieșit la iveală după ce un fotograf l-a surprins pe Hollande în timp ce o vizita pe actriță la apartamentul său.

În paralel, președintele avea o relație oficială cu jurnalista Valerie Trierweiler. Foarte abătută şi marcată după dezvăluire, partenera oficială a lui Hollande a fost internată într-un spital din Paris pentru odihnă.

La mai bine de jumătate de an de la aceste evenimente, se pare că Francois Hollande a decis să se căsătorească cu Julie Gayet. Nunta ar putea avea loc pe 12 august, chiar în ziua în care președintele împlinește 60 de ani.

Potrivit surselor de la Palatul Elysee, președintele ar face acest pas pentru a-și clarifica statutul vieții personale, în contextul unei posibile viitoare candidaturi, în 2017.