Confidenţialitate

Preşedintele CNCD: Este timpul să spunem stop discursului de ură şi manipulării!

Într-un mesaj postat pe Facebook, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării face apel ca rezultatele referendumului eşuat pentru redefinirea familiei să fie primite cu respect pentru demnitatea umană a fiecărui cetăţean, indiferent de alegerea avută.

“Fac apel la raţiune, să primim rezultate referendumului cu smerenie şi respect pentru demnitatea umană a fiecărui cetăţean indiferent de opţiunea exprimată. Acum că s-a terminat referendumul, este timpul să spunem stop discursului de ură şi manipulării! Rezultatul referendumului pentru revizuirea Constituţiei va avea multe interpretări şi comentarii, unele sau multe supuse manipulării! Exploatarea lor a şi început!”, a scris, duminică seară, Asztalos Csaba.

“Nimic nu se schimbă din punct vedere juridic: Constituţia nu permite nici acum căsătoria între persoane de acelaşi sex! Datoria noastră este să limităm discursul de ură şi clivajele din societate. Avem nevoie de dialog raţional şi consens pe subiecte de interes comun pentru comunitate!”, a adăugat preşedintele CNCD.