Confidenţialitate

Președintele Cehiei, internat după ce a suferit un accident de motocicletă | AUDIO

Președintele Cehiei, Petr Pavel, a fost internat în spital, în urma unui accident de motocicletă. Starea sa nu este gravă, dar va rămâne câteva zile în spital, sub observația medicilor. Cum s-a petrecut accidentul aflăm de la Florentina Mihăiță.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pasionat de motociclism, președintele Cehiei, Petr Pavel, în vârstă de 62 de ani a fost rănit în timp ce conducea motocicleta pe un circuit sportiv închis din regiunea Boemia Centrală. Poliția a precizat că nu va deschide o anchetă în acest caz.

Biroul președintelui a transmis că rănile nu sunt grave, dar vor necesita o scurtă perioadă de observație în spital. E vorba de câteva zile, a spus, la televiziunea cehă, purtătorul de cuvânt al lui Petr Pavel și a menționat că programul președintelui nu este afectat de acest accident.

În vara anului trecut, președintele ceh a fost filmat în timp ce conducea motocicleta fără cască. A prezentat scuze și a anunțat că va dona bani pentru a-i ajuta pe motocicliștii ajunși în scaun cu rotile din vina altcuiva.

Fost șef al armatei, actualul președinte al Cehiei e cunoscut pentru condiția sa fizică bună. Îi plac drumețiile și face parașutism.

Sursa foto: Facebook / Petr Pavel

Citește și: Un român a fost arestat pentru trădare în favoarea Rusiei. Suspectul, acuzat de DIICOT că a supravegheat obiective militare amplasate lângă Tulcea | AUDIO