Prahova: PSD a chemat primarii din județ să protesteze la sediul local D.N.A

PSD revine la un obicei mai vechi: a chemat primarii din Parhova la un protest anti-DNA. După ce presa a aflat de această convocare, inițiatorii au spus că a fost o eroare.

Miercuri, 14 februarie 2018, că mai mulți primari din județ au primit câte un SMS marți seară de la Rareș Enescu, consilier județean în Prahova, prin care erau îndemnați de deputata PSD, Laura Moagher, să trimită – miercuri , la ora 9.00 – câte cinci persoane pe strada Cantacuzino unde își are sediul DNA Ploiești.

Contactată de Europa Fm, deputata Laura Moagher, a spus că totul ar fi fost … o eroare:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Acest SMS a fost dat primarilor, aseară am aflat și eu despre el de la domnii primari. Nu a fost dat de către mine, a fost dat de către colegul meu – Rareș Enescu. Acesta ar fi dat înapoi că este o greșeală, deci nicidecum nu există niciun fel de mobilizare”, a spus Laura Moagher.

Această convocare la protest … „din eroare” vine în contextul în care fostul deputat Vlad Cosma – judecat la instanța supremă pentru trafic de influență – are un nou termen pe 19 februarie iar familia sa și apropiați au lansat o serie de atacuri asupra Direcției Anticorupție.

Sursa foto: ObservatorulPrahovean.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS