Premierul Victor Ponta, externat

 

Premierul Victor Ponta va fi externat, astăzi, din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi. Șeful Guvernului urmează să anunțe dacă va reveni în ţară sau va rămâne în Turcia pentru consultaţii periodice, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

 

Medicii turci au decis în această dimineață că premierul Victor Ponta poate fi externat, dar i-au recomandat consultații periodice.

Astfel, spun sursele citate de Mediafax, Victor Ponta va anunța astăzi dacă se va întoarce în țară după ce va părăsi spitalul din Istanbul și va efectua la București consultațiile recomandate.

Nu este exclus să rămână în Turcia pentru aceste examinări.

Medicul Ion Corodean, cel care l-a însoțit pe Victor Ponta în Turcia, a spus zilele trecute că premierul nu va avea voie să calce și să se sprijine pe picior cel puțin trei săptămâni.

Premierul a fost operat luni la genunchi, după o accidentare la un meci de baschet.  Victor Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea să asigure conducerea Guvernului, dar mandatul a expirat în urmă cu două zile.

Victor Ponta a ales pentru operație o clinică din Turcia, controlată de familia președintelui Tayyip Erdogan. În ultima săptămână, premierul a comunicat doar prin intermediul rețelelor de socializare.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS