Premierul Cioloș îi îndeamnă pe alegători să voteze cu PNL sau USR la alegerile din 11 decembrie

Premierul Dacian Cioloş îi îndeamnă pe alegători să voteze la alegerile parlamentare din 11 decembrie cu Partidul Naţional Liberal sau cu Uniunea Salvaţi România.

Șeful Guvernului a publicat pe Facebook un clip video prin care face acest apel către români, pentru a nu reveni la ”un mod de guvernare bazat pe minciună, bazat pe populism şi bazat pe corupţie”.

Dacian Cioloș a precizat în clip că și-ar dori să fie premier și după aceste alegeri, astfel încât să ducă la bun sfârşit proiectele începute.

La începutul clipului, premierul a spus că anul acesta a însemnat un alt mod de guvernare, mai transparent, mai deschis, orientat spre interesul cetăţeanului.

”S-au creat anul acesta peste 150.000 de noi locuri de muncă, avem pe primele 9 luni o creştere economică de aproape 5% – prima în Uniunea Europeană. Am deblocat activitatea pe aproape toate şantierele de construcţii de autostrăzi, în momentul acesta se lucrează pe şantiere însumând peste 160 de kilometri de autostradă. Am desţelenit lucrurile în educaţie, sănătate şi în agricultură. Anul acesta a însemnat şi măsuri prin care să reducem abandonul şcolar, prin care să creăm facilităţi pentru cei fără locuri de muncă şi care doresc să muncească să se poată deplasa şi instala acolo unde sunt locuri de muncă”, a spus  Dacian Cioloş.

 

Dacian Cioloș le-a mulţumit Partidului Naţional Liberal şi Uniunii Salvaţi România care au decis să susţină platforma sa, România 100.

”Pentru ca aceste proiecte începute în acest an să poată continua, este nevoie să fim în măsură să creăm o majoritate parlamentară în jurul celor două partide după alegerile din 11 decembrie, în jurul PNL şi USR. În felul acesta putem să avem susţinerea politică pentru a duce la bun sfârşit proiecte începute şi pentru a continua alte proiecte şi alte idei care au reieşit şi izvorât în acest an”, a mai spus Cioloş.

”Vă invit deci să votaţi cu Partidul Naţional Liberal sau cu Uniunea Salvaţi România pentru că acum pot spune, în sfârşit, că avem cu cine să ducem România înainte”, a încheiat Dacian Cioloş.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS