Confidenţialitate

Premieră în Poiana Brașov: Trei monitori de schi cu dizabilități vor instrui în acest weekend persoane cu același tip de dizabilități | AUDIO

Premieră în acest weekend în Poiana Brașov. Persoanele cu dizabilități motorii vor lua lecții de schi de la monitori cu același tip de dizabilități. Lecțiile din Poiană fac parte dintr-o campanie mai amplă, care se desfășoară pe mai multe pârtii din țară. 

Campania este inițiată de asociația Caiac SMile care este promotorul unei premiere naționale: trei persoane cu dizabilități locomotorii au devenit monitori de schi și sunt gata să ofere lecții pentru doritori.

Campania se desfășoară în această iarnă pe mai multe pârtii din țară

Duminică, între 12:00 și 17:00, și luni, între 11:00 și 17:00, cei trei monitori de schi, alături de reprezentanții asociației, vor fi prezenți pe pârtia Bradul din Poiana Brașov, pentru a iniția în acest sport alte persone cu dizabilități motorii.

Aceștia vor utiliza în timpul lecțiilor monoschiuri – dispozitive special create pentru sportivii cu nevoi speciale. Doritorii nu trebuie să se înscrie în prealabil pentru a avea parte de orele de învățare. Mirela Retegan și Gașca Zurli vor fi pe pârtie în calitate de ambasadori ai campaniei și pentru a îi încuraja pe cei care doresc practice schiul.

Sursa foto: Facebook / Caiac SMile

Citește și: Medicii de familie, asaltați cu testări pentru Covid. Casa de Asigurări transmite că acestea pot fi făcute și peste programul de lucru | AUDIO

Autor: Cristina Nică

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.