Confidenţialitate

Premiera de gală a filmului “Moromeţii 2”, la Sala Palatului

Premiera de gală a filmului “Moromeţii 2” se va desfășura luni, la Sala Palatului din București.

“Filmul este regizat de Stere Gulea, imaginea este semnată de Vivi Drăgan Vasile, producţia este realizată de Oana Giurgiu şi Tudor Giurgiu, iar în rolurile principale se regăsesc Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Iosif Paştina. Premiera de Gală este programată pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20:00, evenimentul fiind deja sold-out”, potrivit organizatorilor.

“Moromeţii 2” continuă povestea familiei lui Ilie Moromete din satul din Câmpia Dunării şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el şi cea de-a doua soţie, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

Pelicula “Moromeţii 2” va ajunge pe marile ecrane din România din 16 noiembrie, însă echipa filmului a pornit într-o caravană prin ţară încă de la finalul lunii octombrie, amintește Agerpres.

Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film şi-a propus să ajungă în peste 50 de oraşe, în special în cele unde există multiplex sau altă sală de cinema, astfel încât pelicula să poată fi văzută de cât mai mulţi spectatori, potrivit comunicatului.