PREMIERĂ: „Cu sufletul nu-i de glumit”, de Dimitrie Dinev, la TEATRUL MUNICIPAL BACOVIA

Premiera oficială a spectacolului „Cu sufletul nu-i de glumit”, de Dimitrie Dinev, în regia lui Sorin Militaru, are loc vineri (10.02.2017) și duminică (12.02.2017) la Teatrul Municipal „Bacovia”.

Intră în carusel: Adi Hostiuc, Florin Zancescu, Matei Bogdan, Bogdan Buzdugan, Dumitru Rusu, Valentin Braniște,Mihai Bălan (acordeon), Daniela Vranceanu, Simona Nica, Alina Simionescu, Denise Ababei și Eliza Noemi Judeu.

„Un spectacol despre suflet, treceri si petreceri, o comedie cu iz tragic sau o tragedie cu iz comic.” Teatrul Municipal Bacovia

Scenografia este semnată de Erika Marton iar muzica originală îi aparține lui Vlaicu Golcea.

*** (foto: Ioan Viorel Cojan)

Bulgăroaica Pavlina Stavreva (Daniela Vrînceanu) plânge la căpătâiul bărbatului ei Nicodim (Adi Hostiuc), care a murit într-un accident de muncă pe un șantier.

Urmează priveghiul, la care participă câțiva colegi de muncă ai decedatului – austriacul Josef Schutt (Florin Zancescu), românul Virgil (Dumitru Rusu), bulgarul Zeko Zekov (Bogdan Buzdugan) și sârbul Bora Soric (Matei Bogdan) – dar și o bocitoare și o stripteuză,

 

Ca la orice priveghi, se mănâncă, se bea pentru sufletul răposatului. Întâlnirea e un bun prilej pentru a depăna amintiri de pe șantier. Întreaga scenă va lua o turnură neobișnuită.

În ambele seri (vineri & duminică, 10 și 12 februarie) reprezentațiile încep la ora 18.00.

  


„CU SUFLETUL NU-I DE GLUMIT”, de Dimitrie Dinev

Regia: SORIN MILITARU

Scenografia:ERIKA MARTON

Muzica :VLAICU GOLCEA

Traducere: DAN STOICA

Prețul biletelor: 35 ron-loja, 30 ron-stal, 15 ron-pensionari, 8 ron-elevi/studenți.

(

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS