Confidenţialitate

Pregătirile pentru Maratonul Vaccinării de la București sunt pe ultima sută de metri | AUDIO

Pregătiri pentru Maratonul Vaccinării din București: evenimentul începe vineri la ora 16. Se va desfășura la Sala Palatului și la Biblioteca Centrală.

În total sunt 50 de cabinete de vaccinare. Imunizarea se face fără programare, non stop, cu serul de la Pfizer, până luni dimineață.

La Biblioteca Centrală a fost astăzi și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu:

”Vor fi aici, inclusiv, câteva programe artistice, avem sprijinul altor instituții ale Ministerului Culturii, cum ar fi: Tinerimea Română, Filarmonica George Enescu sau Teatrul de Operetă Ion Dacian, va fi aici celebrul violonist Alexandru Tomescu, care va susține un program. În total vor fi 50 de cabinete amenajate, 10 aici la Biblioteca Națională, alte 40 la Sala Palatului”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Autoritățile iau în calcul ca Biblioteca Centrală să rămână centru de vaccinare permanent.

”În urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu domnul Valeriu Gheorghiță, cât și cu șefa Direcției de Sănătate Publică București, am hotărât că, într-o primă fază probabil vor rămâne toate cabinetele, ulterior în funcție de cerere e posibil să se mai reducă”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Primăria Capitalei anunță că șase linii STB vor circula și noaptea special pentru cei care vor să se vaccineze în timpul Maratonului.