Pregătiri pe litoral pentru 1 Mai

Aproximativ o săptămână ne mai desparte de minivacanța de 1 Mai, combinată anul acesta cu sărbătorile pascale. Pentru că mulți români se vor îndrepta spre litoral, hotelierii sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri. Zilele acestea, scutură covoarele, mai repară ce e de reparat prin camere și aerisesc. Chiar din acest weekend, unele unități de cazare vor fi deschise pentru prima dată de la sfârșitul sezonului trecut, spune președintele Asociației Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ca în fiecare an, pe 1 Mai se va da startul distracției în Mamaia. Cluburile vor fi pline de tineri dornici de distracție, dar atenție! De la 1 mai, intră în vigoare noul regulament al stațiunii, care interzice muzica dată la maximum după miezul nopții, spune Nicolae Bucovală.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Pentru turiștii mai pioși, care nu vor merge în cluburi, ci la slujba de Înviere, unii hotelieri vor pune la dispoziție microbuze către biserici.

 

În ceea ce privește tarifele, hotelierii spun că prețurile sunt neschimbate față de anul trecut. În nordul litoralului și în stațiunea Eforie, prețurile sunt mai ridicate, dar în sud vom găsi o noapte de cazare și cu 60 de lei.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Nehotărâții, care nu și-au făcut încă o rezervare și se vor trezi în ultima clipă că vor să meargă de 1 Mai pe litoral, vor găsi camere la prețuri mai mari. Cei mai mulți așteaptă să vadă cum va fi vremea. Cu siguranță, dacă se anunță zile însorite, litoralul va fi principala destinație de 1 Mai.

 

Din datele pe care le au în acest moment, hotelierii estimează o creștere a numărului de turiști față de anul trecut. De exemplu, în Mamaia, vor fi cu 5 până la 10 la sută mai mulți turiști decât în 2015.

Articole Similare