Prefectul Capitalei – audiat la Parchetul General

UPDATE:

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, a afirmat marţi că prezenţa sa la Parchetul General nu are legătură cu dosarul privind incidentele violente de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei, precizând că va veni dacă va fi citată în acel caz.

„Nu am fost în legătură cu acest dosar (privind incidentele violente de la protestul din 10 august – n.r.). Nu m-a chemat nimeni. Nu am nimic de ascuns. Probabil că mai sunt şi alte dosare. Bănuind că aici, fiind un Parchet, mai sunt şi alte dosare. Nu am mai fost citată. Dacă o să mai fiu, o să vin”, a declarat Speranţa Cliseru, la ieşirea din Parchetul General.

Cliseru a a confirmat că va merge la Parlament pentru a fi audiată în Comisia de apărare din Senat.

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, s-a prezentat, marţi dimineaţă, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiată de către procurorii militari.

Cliseru a refuzat să facă declaraţii în faţa jurnaliştilor – potrivit Mediafax.

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, este din nou audiată de către procurorii Parchetului General, în dosarul protestelor din 10 august. Cliseru, alături de ministrul de Interne, Carmen Dan, dar şi comandantul Jandarmeriei, Laurenţiu Cazan, vor fi audiaţi, tot marţi, la Comisia de Apărare din Senat cu privire la violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei.

Prima care ajunge în faţa comisiei parlamentare este Speranţa Cliseru, prefectul Capitalei, de la ora 13.00. Ulterior, este aşteptat comandatul Jandarmeriei, Laurenţiu Cazan, de la ora 13.45.

La Parchetul General, începând cu ora 11:00, este aşteptată şi Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS