Prahova: Tânărul dispărut în lacul Paltinu, de negăsit

A treia zi de căutări în cazul dispariției tânărului medic din București, despre care se presupune că s-ar fi înecat în lacul de acumulare de la Paltinu.

De data aceasta pompierii de la ISU Prahova au apelat la ajutorul unor scafandrii. Bărbatul este dispărut de acasă încă de duminică, dar căutările au început abia marți atunci când i-a fost găsită mașina abandonată într-o pădure din Valea Doftanei.

 

Medicul în vârstă de 34 de ani, specialist ORL și asistent la Facultatea de Medicină din București, a lăsat în mașină un bilet de adio în care scria ca în sfârșit, va avea parte de odihnă. Acesta este motivul pentru care atât rudele sale, dar și anchetatorii merg pe varianta sinuciderii.

In încercarea de a-l găsi, pompierii  au adus și un sonar, dar fără rezultat. Astăzi este a treia zi de căutări, dar de data aceasta se vor folosi scafandrii.

Este o misiune foarte grea pentru că lacul de acumulare Paltinu are o suprafață de peste 200 de hectare și o adâncime de peste 60 de metri.

Rudele sale spun că tânărul a disparut duminică seara. Ultima dată se pare că a mers la Valea Doftanei, în casa unde locuia bunica sa, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Marți, familia a reclamat oficial dispariția la politie, după ce a găsit în apartamentul său din București un un prim bilet  de adio.

Căutările la Paltinu au demarat în urmă cu două zile, atunci când mașina doctorului a fost găsită abandonată în imediata apropiere a lacului de acumulare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS