Confidenţialitate

PRAHOVA: Anchetă după moartea unei fetițe de 7 ani, în timp ce juca “v-ați ascunselea“

Ancehtă pentru moarte suspectă, în Prahova, după ce o fetiță în vârstă de 7 ani a murit în condiții neelucidate la locul de joacă al unui celebru restaurant din Ploiești.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă noapte, când fetiţa se afla împreună cu părinţii la un restaurant din Ploiești.

Copilul a fost lăsat la locul de joacă, amenajat special în interiorul localului, sub supravegherea unui angajat al restaurantului.

Martorii povestesc că fetiţa, împreună cu alţi copii s-a jucat “De-a v-aţi ascunselea” , iar la finalul jocului nu a mai ieşit din locul în care se pitise.

După îndelungi căutări, a fost găsită în stare de inconştienţă în spatele unei canapele.

A fost solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanţă care au constatat că fetiţa se afla în stop cardiorespirator, motiv pentru care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului de Pediatrie unde a şi decedat duminică dimineaţă.

Cauza morţii este deocamdată incertă şi se va afla abia după ce medicii de la Serviciul de Medicină Legală vor efectua necropsia, cel mai probabil în cursul zilei de astăzi.

Tot ce se ştie acum este că pe trupul copilei nu au fost găsite urme de violenţă sau alte răni care să-i fi pus în pericol viaţa.

În cauză Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a declanşat o anchetă penală pentru ucidere din culpă, iar, în paralel, la restaurantul unde a avut loc tragedia Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Oficiul pentru Protecția Consumatorilor fac verificări