Confidenţialitate

Poveştile romantice “secrete” din Washington – GALERIE FOTO

În weekend-ul special Europa FM, destinat îndrăgostiţilor, ne amintim poveştile de dragoste mai puţin cunoscute care s-au întâmplat la Washington. Multe dintre ele au fost ţinute secrete în anii în care s-au petrecut, însă nici azi nu sunt prea mulţi cei care le cunosc.

Preşedintele John F. Kennedy a cerut-o de soţie pe Jacqueline Bouvier, în 1953, la restaurantul “Martin’s Tavern”, după cum afirmă un martor care spune că a fost de faţă când s-a petrecut acest eveniment.

John F. Kennedy

În ianuarie 1990, primarul Washington DC, Marrion Barry a fost arestat, după ce a fost prins într-o cameră de hotel deţinând cocaină. Se pare că denunţul a fost făcut de către o fostă amantă de-a sa, Rasheeda Moore, în urma unor certuri în cuplu.

Marrion Barry Ryan Rodrick Beiler Shutterstock

Foto:Ryan Rodrick Beiler/Shutterstock.com

Mary Matalin şi James Carville formează un cuplu de acum 22 de ani. Totuşi, chiar dacă în viaţa privată sunt împreună, în politica de la Washington, cei doi sunt adversari: unul a condus campania lui George W. Bush în 1992, iar celălalt a fost unul din strategii politici ai lui Bill Clinton.

Mary Matalin and James Carville Albert H. Teich Shutterstock

Foto: Albert H. Teich/Shutterstock.com

 

După scandalurile prin care au trecut Bill Clinton şi J.F. Kennedy în ceea ce priveşte relaţiile extra-conjugale, se pare că preşedintele Barack Obama este un altfel de exemplu: acesta este surprins periodic la întâlniri romantice alături de soţia sa, Michelle.

Barack and Michelle Obama K2 images  Shutterstock

Foto: K2 images / Shutterstock.com

În anul 1886, preşedintele Grover Cleveland s-a însurat cu Frances Folsom, fiica unui fost partener juridic de-al său, ratând ocazia de a deveni unul din puţinii preşedinţi americani burlaci.

În 1974, politicianul Wilbur Mills a accidentat-o din greşeală cu maşina pe stripperiţa Fanne Foxe. Totuşi, doi ani mai târziu, acesta a căutat-o prin cluburile de striptease din Boston şi a cerut-o în căsătorie.

Wilbur Mills şi Fanne Foxe

Deborah Jeane Palfrey, originară din Washington, şi-a deschis o agenţie matrimonială prin care însă a condus şi un cerc de prostituţie. Atunci când s-a aflat acest lucru, Palfrey a făcut publică lista clienţilor săi. Printre ei, senatorul David Vitter, care s-a sinucis înainte să fie condamnat.

Nu departe de mormântul lui J. Edgar Hoover (director al FBI), se află mormântul lui Clyde Tolson, director asociat al aceleiaşi instituţii. Istoricii încă studiază care a fost natura relaţiei dintre cei doi bărbaţi, însă, în mod cert se ştie că au cerut să fie îngropaţi unul lângă celălalt.

Clyde Tolson J. Edgar Hoover