Confidenţialitate

Poşta Română a câştigat un nou contract pentru livrarea la domiciliu a permiselor auto

Compania Naţională Poşta Română a câştigat un nou contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat în baza căruia va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

În baza înțelegerii valabile doi ani, a cărei valoare este estimată la 27,31 milioane lei, compania va livra aproximativ 4,8 milioane de trimiteri pe toată durata acestuia, respectiv 2,4 milioane de trimiteri pe an, potrivit unui comunicat al CNPR.

Dacă, în 2017, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, anul acesta, accentul s-a pus pe cel mai bun raport calitate-preţ.

“Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.