Confidenţialitate

Porți deschise la British School of Bucharest

British School of Bucharest (BSB) organizează Ziua Porților Deschise pe 19 și 20 martie.

Marți, 19 martie este dedicată preșcolarilor, iar miercuri, 20 martie, sunt așteptați cei care sunt interesați să își înscrie copiii în școala primară în anul 1 și anul 2 de studiu.

Participarea se face pe bază de rezervare, ultima zi de înscrieri fiind 13 martie.

Ziua porților deschise va începe cu o scurtă prezentare a ceea ce înseamnă British School of Bucharest, a programei britanice de studiu și excelența în predare – o recunoaștere internațională pentru BSB. Apoi, părinții vor face un tur al campusului, în timpul căruia vor putea vizita exact locațiile dedicate copiilor și vor vedea de aproape mediul cald și prietenos, întregul pachet de beneficii oferit de British School of Bucharest. Atât la finalul prezentării, cât și în timpul turului, vizitatorii au posibilitatea de a pune întrebări și de a interacționa direct cu profesorii BSB, toți vorbitori nativi de limba engleză și cu experiență în curriculum britanic.

Părinții pot veni alături de copii, pe timpul turului micuții având posibilitatea de a sta în siguranță alături de o echipă a școlii.

La final, toți participanții vor avea ocazia să deguste din mâncarea oferită zilnic elevilor, în zona din campus dedicată meselor.

“În cadrul acestui eveniment, participanții pot afla, dar mai ales vedea, ce înseamnă excelența în predare, cum este atmosfera din cadrul școlii și cum se simt elevii în acest mediu. Pot lua informații direct de la profesori sau de la elevi despre experiența învățării în cadrul BSB. Vor vizita clasele în timpul orelor, așa vor descoperi de aproape mediul școlii noastre. Îi invităm să vină pentru a se convinge că la BSB fiecare copil este considerat unic și este încurajat, inclusiv prin activități extracurriculare, să își recunoască potențialul, aptitudinile și să și le dezvolte la maximum.”, a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Înscrierile pentru Ziua Porților Deschise la British School of Bucharest (BSB) se pot face până pe 13 martie, accesând următorul link: https://britishschool.ro/open-mornings-at-the-british-school-of-bucharest