Ponta: ‘Imi vad de drumul meu, de data asta nu se va mai intampla nimic la masa verde’

Victor Ponta l-a acuzat pe contracandidatul sau Klaus Iohannis ca este partener cu Traian Basescu.

‘Eu îmi văd de drumul meu, alegerile nu se vor câștiga la masa verde’ – este reacția lui Victor Ponta după ce Traian Băsescu a declarat că acesta ar fi fost ofițer sub acoperire.

Șeful PSD a evitat să spună dacă aceste afirmații sunt sau nu adevărate și l-a acuzat pe contracandidatul său Klaus Iohannis că este partener cu Traian Băsescu.

Victor Ponta i-a cerut și directorului SRI – George Maior – să se pronunțe în acest caz, după ce fostul șef al SIE – Teodor Meleșcanu – și-a spus punctul de vedere.

‘Domnul Meleșcanu a pronunțat un punct de vedere și eu cred că și domnul Maior trebuie să pronunțe un punct de vedere foarte clar. Folosirea instituțiilor statului în campania electorală de către Traian Băsescu este un lucru nu doar imoral, ci și ilegal’, a spus Ponta într-o conferință de presă susținută marți după-amiază la un hotel din Iași unde se întâlnește cu primari PSD și șefi de instituții din județ.

Premierul Victor Ponta mai spune că președintele poate fi tras la răspundere pentru aceste declarații de către justiție sau Parlament.

Premierul spunea marti dimineață că din 1995, când a terminat Facultatea de Drept, a respectat legile de fiecare dată și și-a servit țara și va face acest lucru în continuare.