Ponta: Este foarte posibil să trebuiască să mai fac o operaţie la genunchi

Victor Ponta va pleca din nou, în Turcia  pentru că ar avea nevoie de o nouă operație la genunchi. Locul său în fruntea Guvernului va fi ocupat, din nou, de vicepremierul Gabriel Oprea.  Totodată, premierul spune că zvonurile potrivit cărora i s-ar retrage sprijinul politic sunt doar o poveste.

Anunțul premierului a fost făcut într-o intervenție telefonică la postul de televiziune RomâniaTV.

Pe data de 15 iunie premierul Victor Ponta a fost operat la genunchiul stâng în Turcia și s-a întors în țară pe 8 iulie după câteva săptămâni de recuperare. La scurt timp șeful executivului a anunțat că se retrage din funcția de președinte al PSD, care a fost preluată de fostul vicepremier Liviu Dragnea. Odată cu anunțul au apărut și zvonurile potrivit cărora lui Victor Ponta i s-ar retrage sprijinul politic pentru funcția de prim-ministru, zvonuri pe care premierul le dezminte.

Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor în dosarul Turceni-Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada în care era avocat.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS