Ponta: Este foarte posibil să trebuiască să mai fac o operaţie la genunchi

Victor Ponta va pleca din nou, în Turcia  pentru că ar avea nevoie de o nouă operație la genunchi. Locul său în fruntea Guvernului va fi ocupat, din nou, de vicepremierul Gabriel Oprea.  Totodată, premierul spune că zvonurile potrivit cărora i s-ar retrage sprijinul politic sunt doar o poveste.

Anunțul premierului a fost făcut într-o intervenție telefonică la postul de televiziune RomâniaTV.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe data de 15 iunie premierul Victor Ponta a fost operat la genunchiul stâng în Turcia și s-a întors în țară pe 8 iulie după câteva săptămâni de recuperare. La scurt timp șeful executivului a anunțat că se retrage din funcția de președinte al PSD, care a fost preluată de fostul vicepremier Liviu Dragnea. Odată cu anunțul au apărut și zvonurile potrivit cărora lui Victor Ponta i s-ar retrage sprijinul politic pentru funcția de prim-ministru, zvonuri pe care premierul le dezminte.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor în dosarul Turceni-Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada în care era avocat.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS