Confidenţialitate

Pompierul de 22 de ani – rănit în exploziile de la Crevedia și transferat într-un spital din Bruxelles – a fost detubat | AUDIO

Pompieriul de 22 de ani rănit în exploziile de la Crevedia și transferat într-un spital din Bruxelles a fost detubat și va ieși în curând din secția de terapie intensivă. Acesta este internat la Spitalului Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, alături de un alt pompier rănit în dezastrul de la Crevedia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Aflat la Bruxelles pentru a negocia măsurile fiscale cu cei din Comisia Europeană, premierul Marcel Ciolacu i-a vizitat și pe cei doi răniți în exploziile de la Crevedia care au fost transferați la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles.

Pompierul de 22 de ani a fost detubat și urmează să fie scos de pe secția de Terapie Intensivă. Premierul susține că a vorbit cu el și l-a încurajat să treacă peste această tragedie.

Marcel Ciolacu susține că sunt așteptate vești bune și despre starea de sănătate a celui de-al doilea pompier aflat în grija medicilor din Bruxelles.

12 răniți în exploziile de la Crevedia au fost transferați în străinătate – în urma activării Mecanismului European de Protecție Civilă.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Guvernul anunță un pachet nou de ajutoare pentru victimele dezastrului de la Crevedia | AUDIO