Confidenţialitate

Polițistul care a jefuit anul trecut o casă de pariuri din Târgu Jiu a fost condamnat la închisoare cu executare | AUDIO

Polițistul care anul trecut a jefuit o casă de pariuri din Târgu Jiu a fost condamnat definitiv. În primă instanță acesta a fost condamnat cu suspendare pentru că a amenințat-o pe casieră și a furat 11.000 de lei.

Acum, magistrații Curții de Apel Craiova au decis condamnarea la doi ani de detenție cu executare pentru Cosmin-Constantin Coară, polițist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj, la data săvârșirii faptei.

Anul trecut, polițistul, sub amenințarea unui cuțit, a forțat o salariată a unei case de pariuri din Târgu-Jiu să-i dea banii din încasări. Apoi, a fugit cu suma de 11.000 de lei.

În iunie, anul trecut, Judecătoria Târgu-Jiu i-a aplicat o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare, însă, cu suspendare.

Judecătorii din Dolj, au schimbat pedeapsa și l-au trimis în spatele gratiilor pentru următorii doi ani. Decizia este definitivă. După ce a fost trimis în judecată, polițistul a continuat să lucreze în cadrul IPJ Gorj, la Serviciul Logistică.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: captura video Gabriela Mladin

Citește și: Tulcea: Șapte tineri, între care doi elevi, au fost arestați la Tulcea pentru trafic de canabis și cocaină