Confidenţialitate

Tulcea: Șapte tineri, între care doi elevi, au fost arestați la Tulcea pentru trafic de canabis și cocaină

Doi elevi de liceu au fost arestați preventiv la Tulcea, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. Procurorii DIICOT au fost cei care au propus reținerea și arestarea a șapte tineri care au vândut de zeci de ori canabis și cocaină în școlile din  oraș.

Din rețeaua celor șapte traficanți de droguri făceau parte și doi elevi de liceu, unul fiind minor. Anchetatorii DIICOT informează că timp de un an, până în urmă cu două zile, inculpații au comercializat canabis și cocaină, de peste 80 de ori, consumatorilor din Tulcea, inclusiv în școli. Activitatea lor era facilitată de faptul că cei doi au avut acces la elevii care consumau droguri în școlile în care învățau.

În data de 12 septembrie, au fost organizate 10 percheziți domiciliare. În casele suspecților au fost găsite și confiscate cantități însemnate de canabis și cocaină, cântare electronice de precizie, grindere, telefoane mobile și sume de bani în lei și valută. Procurorii DIICOT au dispus reținerea celor șapte inculpați. La propunerea anchetatorilor, Judecătoria Tulcea a admis arestarea preventivă a celor șapte pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto: DIICOT

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.