Confidenţialitate

Polițiștii din Capitală au găsit mai multe substanțe interzise în rucsacul unui tânăr de 26 de ani, în timpul unui control în trafic | VIDEO

Polițiștii din Capitală au găsit mai multe substanțe interzise asupra unui tânăr de 26 de ani, după ce au oprit, pentru control, mașina în care se afla. Tânărul era în mașină alături de șoferul de 33 de ani. Polițiștilor le-a fost atrasă atenția în momentul în care șoferul a accelerat când i-a văzut pe stradă, dar și în momentul în care – în timpul verificărilor – cei doi au devenit agitați. Cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

Organele de poliție au oprit mașina, iar în urma verificării celor doi bărbați din mașină, de 26, respectiv 33 de ani, în rucsacul tânărului de 26 de ani au găsit 18 plicuri tip zip, de diferite dimensiuni și culori, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Controlul corporal, al autoturismului și al bagajului a fost făcut de polițiști după ce aceștia au observat comportamentul agitat al celor doi bărbați.

„De asemenea, bagajul mai conținea și o altă substanță, susceptibilă a fi substanță interzisă de lege, precum și mai multe sume, în lei și valută, a căror proveniență nu a putut fi justificată. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, cazul fiind preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București”, transmite Poliția Capitalei.

Redăm comunicatul Poliției Capitalei

„La data de 10 august 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 9 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, asupra căruia au fost găsite mai multe substanțe interzise de lege.

La data menționată, în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat în trafic un autoturism ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2, condus de un șofer care, la vederea polițiștilor, a mărit brusc viteza de deplasare.

Astfel, s-a procedat la oprirea regulamentară a mașinii, iar în urma verificărilor efectuate, au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 26 și respectiv 33 de ani, cel din urmă fiind șoferul.

Intrucât cei doi manifestau un comportament agitat, a fost efectuat un control corporal asupra lor, al autoturismului și al bagajului pe care îl avea tânărul de 26 de ani.

In urma controlului efectuat, în interiorul rucsacului acestuia au fost găsite 18 plicuri tip zip, de diferite dimensiuni și culori, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv”.

Sursa foto: Captură foto / Poliția Capitalei

Citește și: MAE: Cei 7 români reținuți miercuri la punctul de frontieră Promachonas pentru deținere de arme albe nu au cerut asistență din partea Consulatului României la Salonic | AUDIO