Confidenţialitate

Polițist din Ploiești, bătut de fiul unui interlop

Este alertă în Prahova după ce un polițist din Ploiesti a fost bătut vineri seară de fiul unui cunoscut interlop chiar în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție. Agresorul, condamnat la un an de închisoare cu executare pentru ultraj, este dat acum în urmărire națională.

Agresorul, căutat acum de polițiști în toată țara, se numește Octavian Constantin și este fiul unui cunoscut interlop din Prahova.

În urmă cu doi ani, individul l-a bătut pe același polițist, tot pe strada unde se află sediul Inspectoratului de Poliție. Pentru fapta sa, bărbatul a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu executare, dar la 48 de ore de la emiterea sentinței nu a fost încarcerat, deși condamnarea era una definitivă.

Nemulțumit de faptul că va ajunge în spatele gratiilor Octavian Constantin a vrut să se răzbune înainte de a ajunge în penitenicar așa că vineri, la sfârșitul programului, l-a așteptat pe polițist să iasă de la serviciu și l-a bătut din nou.
A fugit însă de la locul faptei și până acum nu a fost găsit. Se pare că acesta ar fi părăsit teritoruiul județului Prahova încă de noaptea trecută cu intenția de a fugi din țară.
Interlopul a fost dat în consemn la frontieră.