Confidenţialitate

Politicienii din Arad se acuză că politizează manifestările culturale din județ

Politicienii din Arad se acuză de mai multă vreme că politizează manifestările culturale din județ. PSD spune că PNL acordă – prin consiliul județean pe care îl conduce – Bani publici pentru chermeze politice.

La rândul său, PNL – prin Conducerea Consiliului Judeţean Arad, atenţionează primăriile din judeţ că nu le va mai acorda bani pentru manifestările culturale locale, dacă acestea sunt politizate prin prezenţa parlamentarilor PSD.

Mai mulți politicieni au participat ieri la deschiderea Sărbătorii Vinului intr-o comună din județul Arad. Consilierii PNL s-au plans că ei NU au urcat pe scenă, în timp ce parlamentari PSD au făcut-o.

Așa stând lucrurile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Claudia Boghicevici, a declarat că va reevalua oportunitatea finanţării unor activităţi pe care – citez – unii primari le folosesc NU pentru a aduce bucurie comunităţii lor, ci pentru exerciţii de slugărnicie faţă de deputaţii PSD care pe de o parte condamnă evenimentele finanţate de Consiliul Judeţean, pe de altă parte dau din coate să pozeze la ele”.

În replică, primarul comunei Păuliş, Ioan Turcin, unde a avut loc Sărbătoarea Vinului, neagă acuzaţiile .

În ultimele luni, la Arad, PSD şi PNL se întrec în a se acuza reciproc care politizează mai mult manifestările organizate din bani publici.