Confidenţialitate

Poliția Română: Peste 700 de șoferi au rămas fără permis în minivacanța de 1 Mai | AUDIO

Peste 770 de șoferi au rămas fără permis în minivacanța de 1 mai, anunță Poliția. Dintre aceștia, 120 au fost prinși băuți la volan, iar 13 consumaseră droguri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Polițiștii au dat peste 100 de amenzi în valoare de aproape 45 de mii de lei, majoritatea aplicate șoferilor care au încălcat regulile de circulație, dar au fost și 13 persoane sancționate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Sunt 776 de permise de conducere reținute, dintre care 120 pentru consumul de alcool la volan. 13 șoferi din peste 150 testați cu aparatul Drugtest au rămas de asemenea fără carnet din cauza consumului de droguri și a altor substanțe interzise, potrivit Poliției Române.

De asemenea, la intrarea la festivalurile de pe litoral, nu a permis accesul în cazul a 125 de persoane, care aveau asupra lor substanțe interzise.

300 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dacă unii au avut probleme cardiace sau reacții alergice, alții au suferit diverse traumatisme și 12 persoane, dintre care 3 minori, au fost transportate la spital.

Pompierii de la ISU Constanța au dat și ei amenzi în valoare de peste 80 de mii de lei pentru diverse deficiențe în prevenirea producerii unor incidente și nerespectarea condițiilor de siguranță în localurile de pe litoral.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Lapte mai ieftin în multe supermarketuri începând de la 1 mai | AUDIO