Confidenţialitate

Poliția Locală, prezentă zilnic pe linia tramvaiului 32. Va amenda călătorii care nu păstrează curățenia

Atenție: poliția în tramvai! Ofițeri de la Poliția Locală din București vor fi prezenți zilnic pe linia tramvaiului 32. Vor da amenzi călătorilor care nu păstrează curățenia.

Linia 32 de tramvai este una dintre liniile cele mai des folosite de bucureșteni și pe care circulă noile tramvaie Astra.

Ca să păstreze curățenia în recentele achiziții – municipalitatea a decis să trimită polițiștii locali să supravegheze atent călătorii.

„STB nu poate menţine curăţenia din tramvaie dacă unii pasageri mănâncă seminţe, ascultă manele cu volumul la maxim şi vandalizează staţiile cu graffitti sau alte mâzgălituri. Şi eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai”, a scris viceprimarul Stelian Bujduveanu pe Facebook.

Acesta susține că a a primit multe reclamaţii şi mesaje referitoare la călători care mănâncă seminţe sau îşi taie unghiile în mijloacele de transport public.

Îi îndeamnă pe cetăţenii care văd astfel de nereguli să sune la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Bucureștenii din Sectoarele 2, 3 și 4 vor avea apă caldă. Nicușor Dan: Încet, încet. Rețeaua nu e în starea cea mai fericită, dar lucrăm la asta. Nu se poate instant | AUDIO