Confidenţialitate

Poliţia face verificări după ce doi poliţişti şi un jandarm s-au fotografiat cu Adrian Minune la o petrecere

Forţele de ordine au intervenit pentru a sparge un chef în acest weekend, la care au găsit 11 persoane, printre care și Adrian Minune.

Petrecerea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6 al Capitalei. Poliţiştii au dat amenzi de aproape 40.000 de lei celor pe care i-au găsit în locuinţă.

După chef însă, pe reţelele sociale a apărut o imagine cu doi poliţişti şi un jandarm alături de Adrian Minune şi un alt bărbat, Andrei Velcu, zis Tzanca Uraganul. Acesta din urmă de altfel a şi pus poza pe internet. Nici el, nici Adrian Minune, nu purtau mască.

Petrecerea era dată de o femeie care săbătorea împlinirea a 30 de ani. După oprirea evenimentului, sărbătorita a cerut  forțelor de ordine, drept ”cadou” să facă, mai întâi o fotografie cu ea, apoi una cu cei doi maneliști să le aibă amintire.

Cei doi polițiști și jandarmul au fost de acord pentru că, nu au crezut că greșesc cu ceva, câtă vreme ei le aplicaseră deja amenzile. Sursele G4media precizează că asta a fost explicația oferită superiorilor în cadrul anchetei.

Şi Poliţia Capitalei a reacţionat şi a anunţat că face cercetări.

Nu este prima dată când Andrei Velcu, bărbatul care a pus poza pe internet, are probleme cu poliţia. El a cântat acum câteva zile şi la o petrecere de majorat din localitatea Comăneşti din Bacău, şi acolo poliţia a intervenit. Iar în vară Velcu a ţinut un concert într-un club din Iaşi la care au participat sute de oameni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ani Sandu