BUCUREŞTI: Poliția face apel la populație pentru depistarea agresorului celor doi copii

Poliția Capitalei a dat publicității o fotografie cu bărbatul suspectat că ar fi abuzat sexual doi copii, într-un lift dintr-un bloc din sectorul 6.

Cei care il recunosc pe barbatul din imagine, sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Incidentul a avut loc ieri dimineață, în sectorul 6 din București.

Cei doi copii sunt frați, o fetiță și un băiat. Ei plecaseră de acasă la o prietenă de familie, aflată la doar două străzi distanță, în timp ce mama lor e internată în spital cu al treilea copil.

Când au ajuns în blocul respectiv, ambii au urcat în lift și în același timp cu ei un bărbat. El se apropie de ei, îi pipăie și chiar îi sărută.

În acest timp, el urcă cu copiii până la etajul opt. Din imaginile de pe camere de supraveghere se mai observă că bărbatul coboară apoi până la etajul patru, timp în care se văd momente de apropiere între acesta și cei doi minori.

Speriați, copiii au povestit totul imediat ce au ajuns acasă, iar părinții au decis să alerteze autoritățile, depunând o plângere la secția 22 de poliție din București.

Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală și îl caută pe individ.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS