Poliția Capitalei: 12 persoane au suferit arsuri în urma exploziei din Militari

Poliția Capitalei a anunțat că 12 persoane au suferit arsuri în urma exploziei care a avut loc duminica, în jurul orei 13.00, la târgul din zona Valea Cascadelor, opt dintre acestea fiind transportate la spital, alte patru primind îngrijiri la fața locului.

“Din primele date a reieşit faptul că 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma deflagraţiei. 4 persoane au primit îngrijjiri medicale la faţa locului, iar cele 8 victime care necesită îngrijiri de specialitate sunt transportate către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri”, anunță Poliția Capitalei printr-un comunicat de presă.

Patru dintre victime au fost transportate la Spitalul de Urgență Floreasca, alte trei la Spitalul de Arși, un alt pacient fiind dus la Spitalul Universitar, victimele prezentând arsuri de gradul doi, potrivit primelor informații. Un bărbat în vârstă de 72 de ani este în stare gravă, având arsuri pe o surpafață de peste 60% din corp.

Puncte de vânzare ca cel la care s-a produs explozia nu se supun avizarii/autorizarii din punct de vedere al securitatii la incendiu, sustin pompierii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS