Confidenţialitate

Politehnica bucureşteană deschide, luni, noul an universitar

Universitatea Politehnica din Bucureşti deschide luni noul an universitar în cadrul unui eveniment care va avea loc, începând cu ora 11,00, în Noua Aulă a Universităţii aflată în campusul UPB, manifestarea urmând a se va derula în condiţiile stricte impuse de pandemie.

Potrivit unui comunicat, la eveniment vor fi prezenţi, alături de studenţii universităţii, Rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mihnea Costoiu, Preşedintele Senatului UPB, prof. dr. ing. Tudor Prisecaru, cadre didactice, cercetători, alte personalităţi din mediul public şi privat, ambasadori.

În cadrul festivităţii va fi anunţat şi un prim proiect de anvergură al noului an universitar şi anume semnarea contractului ce vizează realizarea unui nou cămin studenţesc ce va cuprinde 85 de module (cameră şi baie proprie), cu o capacitate de cazare de 340 de locuri.

Festivitatea va fi transmisă şi live.

Peste 30.000 de studenţi (4.800, doar în anul I – dintre care 4.500 la buget) sunt angrenaţi în ciclul studiilor de licenţă, master sau doctorat la Universitatea Politehnica din Bucureşti, instituţie de educaţie şi cercetare recunoscută la nivel internaţional.