Polina Gagarina, reprezentanta Rusiei la Eurovision 2015, criticată dur de un politician rus: ”E o trădătoare” – VIDEO

Polina Gagarina, reprezentanta Rusiei la Eurovision 2015, care a obținut locul 2 în finală și în același timp cel mai mare număr de puncte primite de Rusia în toată istoria concursului, a fost catalogată drept trădătoare de către unul dintre cei mai controversați oameni politici din Rusia, Vitali Milonov.

Cunoscut pentru legea ”propaganda gay” în Rusia și pentru alte inițiative contra homosexualilor, Vitali Milonov a comentat recent un videoclip publicat pe contul Instagram al Polinei Gagarina, în care rusoaica o îmbrățișează pe câștigătoarea ediției din 2014 Eurovision, Conchita Wurst, scrie WiWiBloggs, site dedicat știrilor despre Eurovision, care citează site-ul rusvesna.su.

În postarea respectivă pe Instagram, Polina descrie cum Conchita a venit să o felicite și cât de încântată a fost de acest gest din partea austriecei. După ce a citit câteva comentarii contrariate în legătură cu postarea ei, tânăra cântăreață le-a cerut urmăritorilor ei pe Instagram să fie mai drăguți, întrucât Conchita este o interpretă minunată și extrem de inteligentă.

Răspunsul Polinei l-a indignat pe Milonov, care a criticat dur atât atitudinea Polinei Gagarina, cât și participarea ei la Eurovision:

Cine i-a dat dreptul să reprezinte Rusia? Ea reprezintă doar structura media privată, unde valorile creștine nu sunt pe primul loc…Rezultatele sunt întotdeauna falsificate, câștigătorul Eurovision nu are nicio legătură cu talentul. (…)

De ce Gagarina, o femeie măritată, a sărutat un alt bărbat? Ce e atât de valoros în a îmbrățișa un pervers bolnav mintal? (…) Am criticat sărutul Gagarinei cu acest bărbat, pe care l-a făcut în numele Rusiei, dar imediat a început să se certe cu noi…Gagarina a devenit parte din propagandă și este o trădătoare a patriei mamă – a trădat Rusia pentru câteva covoare, medalii sau altele…pentru a deveni o propagandistă a valorilor sodomice occidentale.