Poiana Brașov: Petrecere de încheiere a celui mai bun sezon de schi din ultimii 5 ani

Petrecerea va avea loc sâmbătă, pe părtii. Acestea sunt încă în stare perfectă pentru practicarea sporturilor de iarnă. Turiștii sunt ademeniți cu vițel la proțap și băuturi calde. Atmosferă este asigurată de Virgin Radio.

Peste un milion de turiști au fost prezenți în acest an, în sezonul de iarnă, pe pârtiile din Poiana Brașov. Monitorii de schi spun că acesta a fost cel mai bun sezon din ultimii 5 ani, cu zăpada din abundență pe tot parcursul lunilor de iarnă. Sâmbătă, se organizează o petrecere care marchează încheierea sezonului, însă pârtiile rămân deschise, atât timp cât condițiile meteorologice vor fi prielnice practicării sporturilor de iarnă.

Turiștii sunt așteptați astăzi cu un vițel de 170 de kg, care va fi pregătit la proțap. Nu vor lipsi băuturile calde, dar nici muzică bună. Atmosferă va fi întreținută de matinalii de la Virgin Radio, pe partie, iar seară, distracția se va mută într-unul dintre cluburile din Poiană.

La acest moment, stratul de zăpadă măsoară 80 de cm în partea superioară a Masivului Postăvarul și 60 de cm pe pârtiile situate mai jos. În această perioadă, turiștii au parte și de tarife mai mici la cazare și la transportul pe cablu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS