Confidenţialitate

Poiana Brașov: La schi, doar cu vaccin anti-COVID sau test negativ | AUDIO

Autoritățile locale din Brașov iau în calcul să le permită accesul pe pârtie, în Poiana Brașov, doar persoanelor vaccinate și celor care au un test Covid negativ, pentru a putea ține deschis sezonul de schi din acest an.

Viceprimarul Brașovului, Sebastian Rusu, a spus, într-o conferință de presă, că au început deja pregătirile pentru sezonul de schi:

Încercăm să anticipăm cam care vor fi soluțiile, pentru că am văzut de curând în presă, cum că în Austria, de exemplu, sezonul de schi va fi deschis la modul la care schiorii vor trebui să aibă fie vaccin, fie test PCR valabil, pentru a putea intra pe pârtii, lucru care probabil, s-ar putea întâmpla și la noi“, a precizat acesta.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Viceprimarul Brașovului a precizat că Primăria are utilajele pregătite să intervină pe timp de iarnă:

“Vedeți că vremea s-a schimbat, a început un frig total neașteptat, char dacă în mod normal, doar la 20 octombrie intrăm cu mașinile în dispozitiv pentru serviciile de deszăpezire, am luat totuși o măsură de siguranță și am discutat să avem, în caz de nevoie, două mașini care să poată interveni pe ceea ce ar însemna un polei, pentru că precipitații nu cred să fie cazul.

Acum, la rectificarea bugetară, vom prinde banii pentru deszăpezire și să semnăm actele, pentru ca la 20 octombrie mașinile să fie în dispozitiv.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.