PNL pregăteşte un ‘război total’ împotriva PSD

În discursul susţinut sâmbătă la Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal, preşedintele Ludovic Orban a lansat un atac la adresa actualei guvernări.

În opinia sa, PNL trebuie să declanşeze un ‘război total’ împotriva PSD şi a executivului condus de Mihai Tudose.

‘Suntem într-o situaţie politică pe care eu o consider extrem de gravă. Practic, nu există o situaţie normală într-o democraţie în care să se afle un partid la Putere, să guverneze, să îşi pună în practică promisiunile electorale, să îşi pună în aplicare ideologia, doctrina şi să încerce să îmbunătăţească viaţa oamenilor. Nu! Avem de-a face cu o bandă de hoţi, de incompetenţi, de ţepari, de oameni certaţi cu bunul simţ, de oameni certaţi cu legea, de oameni care nu înţeleg democraţia. Ei conduc astăzi România şi nu o conduc normal. Ei conduc aşa cum au fost ei obişnuiţi să conducă, fie în perioada comunistă, oftează după fermele de partid sau după colhozuri. Sunt obişnuiţi să taie şi să spânzure, să calce în picioare demnitatea oricărui individ. În general, nu suportă să fie contrazişi şi nu suportă oamenii liberi. Hai, să fim cinstiţi! De când este la putere, PSD a suferit o metamorfoză totală”, a declarat Ludovic Orban.

‘În campanie, înainte de campanie, dacă vă aduceţi aminte, Dragnea a votat toate cererile Justiţiei, în Parlament. Astăzi, când îl auzi ce spune, zici că omul are dublă personalitate, că suferă de schizofrenie, că s-a schimbat cu sosia lui. Le spune taman pe invers! Acelaşi Dragnea, în campania electorală, dacă vă aduceţi aminte, a venit cu legea de reducere a taxelor, Legea Dragnea. Deci în campanie, domnul Dragnea a anulat taxa radio- tv, taxa de primă înmatriculare, numită timbru de mediu şi cum s-a mai numit (…), arătând cât de nocivă este această taxă şi că oamenii trebuie lăsaţi să îşi cumpere maşini. Astăzi vedem cum cu nonşalanţă şi cu suport mediatic solid în care sunt tot felul de agarici comentatori care spun «da, domnule, au intrat sute de maşini în ţară, maşini vechi care poluează, păi trebuie să băgăm din nou taxa de mediu». Ăsta este PSD-ul”, a adăugat liderul liberal.

‘Atunci când PSD declară război libertăţii indivizilor, mass-media, mediului de afaceri, când se războieşte toată ziua, atunci când încearcă să reducă veniturile angajaţilor prin transferul contribuţiilor de la angajatori la angajat, PNL nu are de făcut decat un singur lucru – să declare război PSD şi să declanşeze un război total, pe toate fronturile împotriva PSD’, a precizat Ludovic Orban.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS