Confidenţialitate

PNL nu îi retrage sprijinul politic lui Nicușor Dan, dar nemulțumirile rămân. „Vine iarna, nu putem să lăsăm Primăria fără majoritate”, spune Ciprian Ciucu | AUDIO

PNL nu-i retrage încă sprijinul politic primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, este decizia participanților la Liga aleșilor locali ai PNL, care s-a întrunit miercuri, la București.

Nu este momentul, spune la Europa FM, Ciprian Ciucu, președintele PNL București. Dar nemulțumirile la adresa primarului general Nicușor Dan rămân.

„Am zis că nu este momentul să se discute acum despre acest lucru, am zis că vine iarna, nu putem să lăsăm Primăria fără majoritate. Nu este momentul ca acum să i se retragă sprijinul lui Nicușor Dan, PNL l-a susținut până acum. Sunt unele mici nemulțumiri legate de urmărirea investițiilor principale, legate de faptul că nu au exista niște reforme pe care le-am așteptat și legate de faptul că se corelează mai mult de un alt partid politic. Rugămintea este să-și reconsidere poziția pe aceste 3 teme sau să dinamizeze anumite procese de reformă.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Recent, la 2 ani de mandat, primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, a vorbit despre investițiile făcute în modernizarea Capitalei. Ar fi un milliard de euro din bani europeni, spune edilul: 200 milioane euro pentru tramvaie, investiţii de 100 milioane euro în troleibuze şi autobuze electrice, 500 milioane euro care vor fi investite în reabilitarea şi modernizarea liniilor de tramvai şi contractele semnate, recent, pentru investiţii în reţelele de termoficare de 200 milioane euro.

Sursa foto: Europa FM / Raul Bambu

Citește și: Planul lui Nicușor Dan pentru infrastructura Capitalei. Edilul anunță lucrări mari de transport care ar rezolva problemele principale din București | AUDIO