Confidenţialitate

PMB: Restricţii de parcare în zona Arenei Naţionale, în contextul desfăşurării meciurilor din cadrul Euro 2020

Mai multe restricţii de parcare au fost instituite în zona Arenei Naţionale, în contextul desfăşurării meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2020, transmite Primăria Capitalei prin intermediul unui comunicat de presă.

Restricţiile vor fi valabile pentru zilele în care au loc evenimentele sportive, precum şi în zilele premergătoare acestora, în vederea respectării măsurilor de siguranţă.

Astfel, în perioadele 12 iunie – 14 iunie, 16 iunie – 18 iunie, 20 iunie – 22 iunie şi 27 iunie – 29 iunie, se interzice atât staţionarea, parcarea, cât şi accesul autovehiculelor în următoarele zone/străzi care fac parte din perimetrul de siguranţă:

  • Trotuarul din bulevardul Basarabia, în sensul de mers dinspre bulevardul Chişinău înspre bulevardul Mihai Bravu
  • Bulevardul Basarabia, bulevardul Pierre de Coubertin
  • Strada Maior Coravu, strada Şerbănică Vasile
  • Strada Tony Bulandra (inclusiv sens giratoriu între străzile Maior Coravu şi Tony Bulandra)
  • Strada Vatra Luminoasă

Rezidenţii cu locuri de parcare plătite pe str. Maior Coravu vor fi înştiinţaţi de către ADP Sector 2 în legătură cu asigurarea de locuri de parcare alternative, gratuite, în zilele menţionate mai sus, în parcarea Mega Mall, nivelul 2B.

‘Având în vedere cerinţele de siguranţă impuse de organizarea evenimentului sportiv, maşinile care nu vor elibera zonele menţionate vor fi ridicate şi relocate în parcarea situată în rondul Pieţei Alba Iulia’, menţionează PMB.