Ploile se opresc la mare la fix pentru a doua seară Europa FM Live pe Plajă 2017

Cei care se pregătesc pentru a doua seară Europa FM Live pe Plajă nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește ploile. După ROCK NIGHT, când vremea a ținut cu cei care au venit pe plaja dintre Venus și Saturn pentru #livepeplaja, vremea se îndreaptă la fix pentru a continua petrecerea. Potrivit prognozelor meteorologilor, norii se risipesc pe litoral în orele următoare iar la ora 19:00, când este programată cea de-a doua seară Europa FM Live pe Plajă șansele de ploi sunt minime.

Nici repetițiile artiștilor se pare că nu vor fi prea mult decalate din  cauza ploilor. Acestea sunt programate să înceaptă în scurt timp pe impresionanta scenă de pe plaja dintre Venus și Saturn, iar  precipitațiile scad în intensitate și norii încep să se risipească.

Azi, temperaturile nu vor trece în sudul litoralului de 24 de grade Celsius. Șanse de ploi mai sunt până în primele ore ale prânzului, după care norii se mută definitv, fiind anunțate cel puțin opt zile însorite și toride la mare.

Europa FM Live pe Plajă 2017 continuă vineri

A doua zi în care petrecem #livepeplaja aduce pe cei mai bune artiști la malul Mării Negre pentru o seară cu piese din Europa Top Hit. Concertul va începe la ora 19:00 iar intrarea este liberă, fără limită de vârstă. Azi vor concerta ANDRA, BERE GRATIS, DELIA, FLY PROJECT, IRINA RIMES, THE MOTANS, SORE, VUNK și VOLTAJ.

Pentru cei care nu pot ajunge pe plaja dintre Venus și Saturn, evenimentul va fi transmis integral pe frecvențele Europa FM și va putea fi urmărit video live pe livepeplaja.ro, dar și pe pagina de facebook Radio Europa FM.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS